RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Немає образу майбутнього: росЗМІ повідомили про проблеми з підготовкою Путіна до виборів в Росії

При підготовці до президентських виборів, які пройдуть в 2018 році, в Кремлі зіткнулися з проблемою пошуку образу майбутнього, з яким Володимир Путін зміг би брати участь у кампанії.

Про це повідомляє видання "Ведомости" з посиланням на людей, близьких до адміністрації російського президента.

Також наголошується, що робота йде "бурхливо" і "складно", на дану тему пройшли десятки нарад, змінилися кілька кураторів.

"Образ майбутнього – це програма із економікою, соціальною сферою, політичними реформами", - наводить слова джерела видання, додаючи, що знайдений новий куратор, але група засідає окремо, не на загальних зборах.

Також в адміністрації пояснили, що образ майбутнього - це головна ідеологема кампанії, що пояснює мету політики нового строку для різних соціальних груп і суспільства в цілому.

"Тепер з'явилася тріада "справедливість, повага, довіра", описує деякі ціннісні принципи розвитку. Але вона не замінить образ майбутнього, хоча можуть спробувати це зробити", - повідомило одне з джерел, додавши: "Чіплятися за цю тріаду не будуть, просто Кирієнко (перший заступник глави адміністрації президента РФ) на зустрічі з губернаторами всіляко підкреслює, що люди хочуть справедливості і показна розкіш буде каратися".

Повідомляється, що розробкою образу майбутнього займаються десяток різних груп і всі напрацювання представляють Кирієнку. Запропоновані напрацювання є дуже різними. Висловлюється припущення, що з усіх програм оберуть різні аспекти і поєднають це у єдину концепцію.

Як повідомляв "Апостроф", екс-депутат Держдуми РФ пояснив, навіщо Путін хоче отримати 70% підтримки на виборах.