RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Захід почав розуміти серйозність загрози: журналіст з РФ чітко пояснив ситуацію з новими санкціями проти Росії

На відміну від всіх попередніх обмежувальних заходів проти Росії нові санкції США завдають дійсно серйозного удару по російській економіці.

Таку думку висловив відомий російський журналіст Аркадій Бабченко в інтерв'ю "Эхо Москвы".

"Мабуть, дійсно, починається новий виток. Тому що розгойдувалися довго, розгойдувалися 3 роки, але, мабуть, дійсно, починають розгойдуватися у Європі і в Штатах, починає приходити розуміння, з чим вони зіткнулися і з чим вони мають справу", - заявив журналіст.

Він зазначив, що Росія завжди звикла, що Європу можна підкуповувати і обходити обмеження, як у випадку з турбінами "Сіменс" у Криму.

Бабченко зазначив, що Росія не може адекватно відповісти на санкції США, але здатна нанести відчутного удару по країнах Європи, для якої РФ є великим ринком збуту.

"Ось, умовно кажучи, перше, що на думку спадає, це туалетний папір, у якого назви зовсім не російські, і виробники зовсім не росіяни. Я прошу вибачення, 140 мільйонам людей в туалет ходити треба - ось давайте ми перекриємо, наприклад, поставки туалетного паперу. Я думаю, що для Європи це було досить значно ", - продовжує журналіст.

Він також підкреслив, що підтримує всі контрсанкціі, які застосовує Росія, оскільки Радянський Союз розвалився в тому числі і з-за товарного голоду найнеобхідніших товарів - "коли громадяни почали підтирати попу клаптиками паперу".

Детальніше про те, які рішення може прийняти Росія, щоб відповісти на санкції США, і чим це для неї обернеться, читайте в матеріалі "Уже не холодна війна: США переходять до агресивних заходів проти РФ", який опубліковано на "Апострофі".