RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Тактик, але не стратег: Чичваркін різко висловився про Путіна і його дії на посту президента Росії

Російський бізнесмен Євген Чичваркін виступив з різким висловлюванням відносно дій президента РФ Володимира Путіна на своєму посту.

Свою точку зору з цього приводу бізнесмен озвучив в інтерв'ю "Апострофу".

Відповідаючи на питання, з яким посланням Путін піде на нові президентські вибори, Чичваркін зазначає, що це буде чергове "ходіння в народ".

"Він візьме найбільш неприємних зі свого оточення, принесе їх сакральні жертви, [Олексія] Кудріна і [Германа] Грефа, наприклад, а після виборів всіх на*бет. Він по-іншому просто не може. Це ж вся наша історія – обіцяє і на*бує", - говорить бізнесмен.

Він нагадав, що перші вісім років правління Путіна ціна на нафту зростала незалежно від дій уряду, а після ситуація стала погіршуватися. Каталізатором стало прийняття законів про підняття податків, проведення рейдерських захоплень активів.

"Після нападу на Україну різко пішла вниз ціна на нафту. На сьогоднішній момент Росія зводить кінці з кінцями і не може собі дозволити таких проектів, як повномасштабна війна, без включення верстата", - зазначає Чичваркін, нагадуючи, що діяльність силовиків стала причиною закриття 350 банків.

При цьому Путіну залишається обіцяти бюджетникам підвищення пенсій і зарплат, інакше за нього не голосуватимуть. Зробити це він зможе тільки за допомогою друкованого верстата, включивши який президент РФ обдурить усіх, тому що долар стане менше ненадовго.

"Що виходить у Путіна ідеально, чому його вчили, що він практично ніколи не програє і чого він завжди домагається при всіх операціях – так це грати у коротку. У довгу грати він не може, а ось в коротку – будь ласка. Він – тактик, не стратег", - говорить бізнесмен, приводячи в приклад операцію по захопленню Криму, викрадення Сергія Полонського з Камбоджі, Леоніда Развозжаєва з Києва, вбивства Олександра Литвиненка і Бориса Нємцова.

"Вибори для нього – теж спецоперація: скооперуватися, зібратися, зробити план А, план Б, підібрати потрібні кадри для цього і все. Це те, що Путін вміє робити і вміє робити добре. Він це робить на рівні тварини", - вважає Чичваркін.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю "Апострофу" – "Росія ледве зводить кінці з кінцями і не може дозволити собі великої війни – Євген Чичваркін".