RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Відомий музикант розповів, як Кремль тримає на гачку російських артистів

Більшість представників російської культури і шоу-бізнесу підтримують злочини режиму президента РФ Володимира Путіна, оскільки матеріально залежать від російської влади.

Таку думку висловив відомий російський співак, продюсер і шоумен Олексій Лебединський (Професор Лебединський) в інтерв'ю "Громадському радіо".

"Все дуже просто: це гроші, це страх, це положення. Багато хто робить вигляд, що вони нібито ні при чому, що вони поза політикою, але це лише свідоме небажання говорити про те, що відбувається навколо них. Це все заради грошей", - заявив співак.

За його словами, кожен російський артист втягнутий у злочинну мережу, яка організувала путінська ОЗУ.

"Це корупція, і все люди пов'язані злочином. Кожен російський артист пов'язаний злочином - отриманням грошей в конвертах чорним налом, вони не платять податки", - додав Лебединський, зазначивши, що і сам отримував величезні суми в конвертах під час концертної діяльності в РФ.

Він підкреслив, що саме за цей гачок підвішена вся російська "тусовка".

"Вся путінська система побудована тільки на одному: будь-якого громадянина можна взяти за одне місце і посадити до в'язниці. Будь-яке відділення міліції після певного дзвінка придумає за п'ять хвилин тк, чого у тебе не було ніколи", - додав шоумен.

Нагадаємо, раніше Олексій Лебединський різко відповів російському ведучому Тіграну Кеосаяну на його скандальний сюжет з приводу сексуальної орієнтації президента Франції Еммануеля Макрона.