RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

​У Росії вказали на повний провал Путіна в Україні і дали прогноз щодо масштабного наступу РФ

План Кремля побудувати на частині території України так звану "Новоросію" провалився, як і інші задумки Володимира Путіна.

Про це в колонці на "Апострофі" говорить відомий блогер і фінансист Слава Рабинович.

"В Україні майже все, виходячи з початкового плану Путіна, провалилося. Провалилася анексія Криму разом з сухопутним коридором, провалилася фашистська ідея "Новоросії" та, на мою думку, що це все - вже пішов поїзд для Путіна в усіх відношеннях", - говорить він .

Рабинович підкреслив, що в довгостроковій перспективі Путін продовжує сподіватися на заморожування конфлікту на Донбасі. Метою Кремля в цьому питанні є розхитування економіки і політична дестабілізація України. У разі успіху такого сценарію Путін планує розширювати свою сферу впливу на Україну, каже Рабинович.

"Будь-яка потенційна ескалація при статус-кво української сторони буде означати прискорене падіння його режиму, тому що проти нього будуть посилені санкції. Тому повномасштабний наступ на Україну, мені здається, зараз для нього неможливий, так як це буде суїцидальний крок", - говорить Рабинович , відзначаючи, що раніше Путін відзначався вже дивними "суїцидальними" діями.

"Це реальний божевільний бандит, який має ядерну зброю - цього не варто забувати", - додав блогер.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа" США заважають головній меті Путіна: чекаємо підлості від Кремля.