RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Санкт-Петербурзі автомобіль в'їхав у натовп перехожих: з'явилися дані про жертв і фото

Увечері 19 серпня в Санкт-Петербурзі на вулиці Промисловій автомобіль Volkswagen Polo на повній швидкості врізався в пішоходів, в результаті чого загинула жінка.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління МВС Росії у Санкт-Петербурзі.

Ще трьох людей госпіталізовано у важкому стані.

Водій намагався втекти з місця події, але був затриманий правоохоронцями. Поліція поки не встановила причини втрати управління і наїзду на пішоходів.

Як повідомляє "NEVA Today", автомобіль, який переслідували поліцейські, виїхав на тротуар, врізався в паркан, після цього його відкинуло на пішохідну частину.

За даними журналістів, два працівника автосервісу взяли машину клієнта і вирішили проїхатися по місту, однак на дорозі їх намагалися зупинити правоохоронці, тому чоловіки додали швидкість і не впоралися з керуванням.

"Volkswagen Polo намагалося відірватися від правоохоронців на Промисловій в сторону Стачок. Збивши чотирьох осіб і протаранивши будівельний паркан. Одна дівчина точно померла під машиною, їй відірвало ногу. Решта - невідомо. На проїжджій частині багато жіночого взуття. Водія без будь-яких травм затримано поліцією", - розповів виданню очевидець аварії.

Нагадаємо, вчора, 19 серпня, на Обухівській трасі під Києвом днем, 19 серпня, сталося потрійна ДТП.