RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Український режисер жорстко звернувся до росіян: опубліковано відео

Український режисер Ахтем Сєїтаблаєв вважає, що Україні треба бути готовою до розвалу Росії в найближчі кілька років. Також режисер звернувся до росіян із закликом не лізти у внутрішні справи нашої країни.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апостроф. Лайм".

"Напевно, ще два-три роки тому не прийшов час, але зараз, з посиленням армії України, з посиленням її економічної могутності укупі з жорсткими санкціями, я думаю, все до того прийде, що через рік-два буде настільки жорсткою ситуація з Росією, що нам треба бути готовими до того, щоб – це ніби падає величезна будівля – не потрапити під її уламки", - говорить режисер.

Він підкреслив, що не мріє про такий розвиток подій, але Росія "із століття в століття" проводить одну і ту саму політику щодо України.

"Нехай вони побудують свій туалет нормальний, хай почистять свої вулиці. Не треба лізти до нас. У вас величезна територія, багата країна, займайтеся нею. Чого ви лізете до нас? Ми самі розберемося, як нам жити", - зазначив Сєїтаблаєв.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Росіяни, чого ви лізете до нас? Самі розберемося, як жити - режисер Ахтем Сєїтаблаєв".