RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Нестерпна мука: в Росії проаналізували скандальний фільм про анексію Криму

Російський політичний експерт Андрій Окара прокоментував російський пропагандистський фільм "Крим".

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Крім того, що це нестерпна мука, цей фільм - жорстка, витончена, цинічна антиросійська русофобська провокація. (Хоча у недосвідчених глядачів може створиться враження, що фільм українофобський.) Фільм показує всю абсурдність і сюрреалістичність тієї херні, якою пригощали російських телеглядачів чотири останні роки", - пише Окара.

"Сценарій - це типу як "Ромео і Джульєтта" плюс "Шлях у рідну гавань" у викладі 1 каналу, НТВ, Росії-1, ТВЦ, RT і далі за списком", - зазначив він.

"Фільм не поганий, а взагалі ніякої. Видатний у своїй остраху і трешевості. Автори хочуть створювати символізм, а створюють грубі алегорії: Сашка-Росія гвалтує Олену-Україну. Олена посилає Сашка нахрін. Ну а Сашка-Росія, мабуть, гине на Донбасі", - додав політичний експерт.

"Оскільки головна тема насувається виборчої кампанії - це Криимнаш, сей шедевр покажуть по 1 каналу або у ніч перед виборами, або в ніч перед "днем тиші", - вважає Окара.

Як повідомляв "Апостроф", на показі фільму "Крим" в підконтрольному бойовикам "ДНР" Донецьку був присутній депутат Держдуми РФ.