RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Москві знову заарештований Навальний

2 жовтня суддя Симоновського суду Москви заарештував російського опозиціонера Олексія Навального на 20 діб за нібито повторне порушення порядку проведення масових акцій.

Про це політик написав у своєму Twitter.

"20 діб арешту. Старик Путін так злякався наших мітингів в регіонах, що вирішив себе порадувати до ювілею невеликим подарунком. Так спокійніше", - написав політик.

"Визнати Навального винним у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 8 ст. 20.2 КоАП РФ (повторне порушення встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингу, демонстрації, ходи або пікетування) і призначити йому покарання у вигляді 20 діб адміністративного арешту", - оголосив постанову суддя Хизир Муссакаєв.

Приводом для складання адміністративного протоколу стало повідомлення керівника юридичної служби Фонду боротьби з корупцією Івана Жданова про мітинг в Нижньому Новгороді, на якому повинен був виступити Навальний 29 вересня.

За словами Навального, його затримали, щоб не дати проводити мітинги по всій Росії в підтримку своєї виборчої кампанії.

Опозиціонер вважає свій арешт "подарунком на путінський ювілей".

Як повідомляв "Апостроф", раніше, Олексій Навальний показав елітну нерухомість в Італії російського пропагандиста Володимира Соловйова.