RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Росії готуються до посилення цензури в країні

Комісія Ради Федерації (верхня палата парламенту РФ) щодо захисту держсуверенітету і недопущення втручання у внутрішні російські справи склала список ЗМІ, діяльність яких може бути обмежена на території Росії, в який потрапили CNN, "Голос Америки" та "Радио Свобода". Дані заходи були прийняті у відповідь на можливу реєстрацію в США в якості іноземного агента прокремлівського телеканалу RT.

Про це повідомляє російський сайт РБК.

Як каже член комісії по захисту держсуверенітету Олег Морозов, в список потрапили ЗМІ, які отримують гроші з-за кордону" і "втручаються в російську внутрішню політику".

"Якщо обмежать сигнал [RT] — ми обмежимо теж [сигнал іноземних ЗМІ в Росії], якщо розірвуть вже укладені договори з тими інтернет-ресурсами, які надають майданчик для RT — значить, аналогічні заходи будуть прийняті в Росії. Візьмуть під контроль персональні дані співробітників — ми візьмемо під контроль персональні дані співробітників відповідних закордонних ЗМІ", - говорить Морозов.

Як повідомляв "Апостроф", глава МЗС Британії розкритикував депутатів від Лейбористської партії за виступи на телеканалі RT.