RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Готові воювати за що завгодно: опальний російський журналіст оцінив небезпеку вторгнення РФ в Україні

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко вважає цілком імовірним повномасштабне вторгнення військ РФ в Україну.

Про це він заявив в інтерв'ю в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Так. Я думаю, це один з найбільш ймовірних варіантів. Я вважаю, що досить велика війна в Україні - один з найбільш ймовірних варіантів розвитку подій", - говорить Бабченко.

За його словами, в Росії завдяки реформам дійсно створена досить сильна армія.

"Сили не те що є: реформа армії, яку провів Путін, - вона дала результати. Російська армія за рейтингами дійсно третя-четверта в світі. І це дійсно так. Гроші в армію влиті такі, що не дивлячись навіть на злодійство армію реформувати вийшло", - пояснює журналіст.

Продовжуючи тему, Бабченко каже, що російська армія і суспільство готові воювати.

"У Путіна є абсолютно чудовий ресурс - приблизно 100 мільйонів населення, яке готове воювати де завгодно і за що завгодно. Проблема в тому, що коли почнеться економічне загнивання, для авторитарних режимів немає кращого вирішення внутрішніх проблем, ніж яка-небудь нова переможна зовнішня війна . І перша мета тут, звичайно, Україна", - відзначає він.

Про те, чи варто очікувати широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну читайте також в бліц-інтерв'ю генерал-лейтенанта Ігоря Романенка "Апострофу": Путін похитнувся, але його війська тренуються захоплювати Україну – генерал.