RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Ознака слабоумства: в Росії назріває скандал між головним комуністом і Кадировим

Глава Чечні (РФ) Рамзан Кадиров зажадав вибачень від лідера КПРФ Геннадія Зюганова, який назвав його слова про необхідність поховати тіло Володимира Леніна "балаканиною".

Про це Кадиров написав на своєму каналі в Telegram

"Лідер КПРФ Геннадій Зюганов назвав "балаканиною" питання про необхідність поховання тіла В.Леніна. У своїх заявах Геннадій Андрійович, ймовірно, не враховує думку росіян. Згідно з соцопитуваннями, більше половини росіян виступають за поховання Леніна - приблизно 60%, за даними Левада-центр та ФОМ. За все, що ви сказали - ймовірно, зопалу і не подумавши, - вам варто було б вибачитися перед тими людьми, думку яких ви назвали балаканиною. І перед тими, чиї сім'ї постраждали в революцію і в наступний радянський період", - зазначив глава Чечні

"Серед всіх цих людей, хто брав участь у різних соціологічних опитуваннях, ймовірно, є і аудиторія Геннадія Зюганова. І ось позицію більшості росіян, в тому числі і частини свого електорату, лідер КПРФ називає "балаканиною", - додав він.

"У нас прийнято говорити, що бізнес повинен бути соціально відповідальним, але ніхто не говорить про відповідальність політиків. Що зробив конкретно Геннадій Андрійович для того, аби життя в країні покращилася? Які реальні дії? Крім популізму, заяв, балачок, що конкретно? Чи готовий відзвітувати перед своїм електоратом?", - підсумував Кадиров.

У свою чергу, КПРФ на своїй сторінці в Twitter досить різко прокоментувала цю заяву глави Чечні.

Нагадаємо, деякі російські чиновники після висловлювань на адресу Рамзана Кадирова раптом починали приносити свої вибачення. Вибачення перед Кадировим навіть стали своєрідним мемом в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Кадиров опублікував відео з вибаченнями від депутата Красноярського краю Костянтина Сенченко за те, що той назвав главу Чечні ганьбою Росії.