RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Два процеси збіглися: у Росії назвали дату, коли оточення Кремля може позбутися Путіна

Російська політична еліта вирішить питання про те, чи слід залишати Володимира Путіна на посту президента РФ ще на один термін, в найближчі кілька місяців.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

"Тут збіглися два процесу. Наповнюється іменами закон про санкції, і члени путінської мафії вирішують питання – чи залишати свого пахана ще на 6 років. Всі ж розуміють, що основним завданням пахана було забезпечення безпеки цих активів. А тепер стає ясно, що він не тільки не забезпечує безпеку, а, цілком можливо, що через його авантюристичну зовнішню політику вони втратять свої активи. Ці два процеси мають практично одні часові терміни, так що в найближчі два-три місяці багато що проясниться", - вважає політолог.

Коментуючи ситуацію з можливим введенням миротворців на Донбас, Він сказав, що при правлінні Путіна "блакитні каски" ніколи не візьмуть під контроль російсько-український кордон.

"Важливо, чи будуть миротворці контролювати російсько-український кордон. Я думаю, що при живому Путіна - я маю на увазі не фізично, дай Бог йому здоров'я, а при живому Путіна політично - Кремль ніколи на це не погодиться", - говорить Піонтковський.

За його словами, дану позицію будуть пообговорювати в Москві, якщо приймуть рішення замінити Путіна.

"Ця позиція буде серйозно обговорюватися в Москві, якщо там вирішать, що Путіна треба замінити іншою фігурою. Тобто це крок до того проміжного рішення, що наступна влада в Москві буде готова піти з Донбасу", - констатує політолог.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "У Москві думають про відхід з України, йдуть дуже серйозні процеси - Андрій Піонтковський".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: