RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Соцмережу потішило відео з "новим" путінським бомбардувальником: опубліковано відео

У соцмережі жартують з приводу відео з новим надзвуковим стратегічним бомбардувальником-ракетоносцем Ту-160М2, який викотили 16 листопада на льотно-випробувальну станцію Казанського авіаційного заводу імені Горбунова.

Про це повідомив журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twitter.

"Поїхали: Новий надзвуковий стратегічний бомбардувальник-ракетоносець Ту-160М2 виїжджає з цеху", - написав Дмитро Смирнов.

Відзначимо, що ракетоносець Ту-160 був виготовлений в середині 1970-х років, а не в 2017 році.

Так, в коментарях під публікацією один з користувачів, зазначив бомбардувальнику - 40 років, і він не може бути новим.

"Коли я навчався в Харківському авіаційному інституті (кінець 1970-х), ТУ-160 ВЖЕ літати! І нехай навіть це глибоко модернізована машина, але, господи, їй же 40 років!", - написав блогер.

Інший користувач зазначив, що літак 70-х років минулого століття.

"Ну який же він новий? Скільки додаткових букв і циферок НЕ дорісовуй, це літак 70-х років минулого століття", - додав блогер.

"Новий? В якому місці? Літера" М "- модернізований. На старий каркас поставили кілька нових електронних залозок. І навіщо знизу фарбувати в зелений ??? ps Хоча для стратега і зверху зелений ні до чого", "А на пенсії грошей немає як сказав Кудрін ...користувачі соціальної мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли новина російських ЗМІ про "русофобські застілля", яке нібито відбулося в Литві.