RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Путін провів велику прес-конференцію в Москві: повне відео

Президент Росії Володимир Путін у четвер, 14 грудня, провів велику прес-конференцію в Москві. Вона почалась опівдні за московським часом (11:00 по Києву).

Акредитацію на захід отримали понад 1600 журналістів, в тому числі представник України Роман Цимбалюк, який неодноразово ставив Путіну запитання про розв'язуванні Росією війни на Донбасі.

Українське питання не залишилось без уваги, але йому приділии досить мало часу. Питання Криму взагалі не було підняте. Це досить дивно, оскільки анексія Криму і війна на Донбасі стали причиною введення західних санкцій проти Росії. Саме виведення військ з України і повернення їй окупованих територій є головною умовою зняття обмежень, про що неодноразово заявляли західні партнери Києва.

Варто відзначити, що не так давно Путін офіційно заявив про свою участь у виборах президента Росії в 2018 році. На прес-конференції він підкреслив, що йде на вибори в якості самовисуванця.

Нагадаємо, в червні 2017 року під час прямої лінії з Путіним в ефірі першого каналу були продемонстровані справжні запитання глядачів до президента РФ, які зазвичай не потрапляють на екрани пропагандистського ТБ.