RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Собчак назвала умову, при якої зніме свою кандидатуру на виборах в Росії

Кандидат у президенти Росії, телеведуча Ксенія Собчак заявила, що може піти на відмову від участі у виборах задля досягнення єдності опозиції.

Про це повідомляє російський сайт РБК.

"Коли у людей немає верховного головнокомандувача, їм складніше домовитися, але, я сподіваюся, ми прийдемо до цього. Я хочу зі всіма об'єднуватися. Я, наприклад, багато в чому не згодна з Навальним, але у нас з Навальним і Явлінським є загальна мета, яка є точкою об'єднання. В цьому відношенні я готова йти аж до зняття своєї кандидатури", - зазначила Собчак.

Вона підкреслила, що могла б зняти свою кандидатуру тільки в тому випадку, якщо опозиціонера Олексія Навального зареєструють кандидатом у президенти РФ.

"Якщо інші представники ліберальної опозиції, в тому числі — і в першу чергу — Олексій Навальний, будуть зареєстровані для участі у виборах, я готова координувати з ними свої зусилля, аж до зняття своєї кандидатури. Якщо на цих умов громадяни Росії підтримають моє самовисування і мене зареєструють кандидатом, то я продовжу послідовно відстоювати таку позицію", - говорить Ксенія Собчак.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Ксенія Собчак запропонувала вирішити проблему Криму проведенням референдуму.