RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Пам'ятник офіцеру КДБ в рясі: в мережі обурилися через повідомлення про встановлення пам'ятника патріарху Кирилу в Москві

У Храма Христа Спасителя в Москві (Російська Федерація) за розпорядженням мера міста Сергія Собяніна планують встановити пам'ятники керівникам Російської православної церкви, серед яких буде монумент патріарха Кирила (Володимира Гундяєва).

Про це повідомляє Meduza.

Біля храму вже встановлені три з шістнадцяти скульптур - патріархів Іова, Гермогена і Тихона. Інші пам'ятники планують встановити до кінця 2018 року. Відомо, що 4-метрові монументи будуть виконані з бронзи.

Варто зазначити, що автором пам'ятників став Салават Щербаков. Його авторству належать пам'ятники князю Володимиру і Михайлу Калашникову в Москві.

Ця звістка знайшла бурхливе обговорення в соціальних мережах.

"Я вже представив як буду радіти, коли його будуть зносити, як свого часу пам'ятники Леніну", "А з чого буде пам'ятник Гундяєва?? Тут хтось півня з навозу зробив нещодавно", "Пам'ятник офіцеру КДБ в рясі - це маразм в квадраті", "щось переплутали - на Луб'янці поставлять пам'ятник, за основним місцем роботи", "Ну і як завжди, в роботі Щербакова повинен бути якийсь недолік. Я думаю, католицького хреста - буде досить".

Як повідомляв "Апостроф", соцмережі потішили фото пам'ятника Путіну з лижами.