RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гру програно: відомий політолог розповів про відчайдушне метання Путіна в спробах знайти підхід до Заходу

Російський політолог Андрій Піонтковський заявив, що президент Росії Володимир Путін відчайдушно намагається знайти підхід до Заходу, щоб зупинити вбивчі персональні санкції.

Про це політолог повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Так, це демагогія Путіна, звернена до Заходу, щоб показати, що він миротворець. Це все з серії відчайдушних спроб зупинити вбивчі персональні санкції."Ось, я миротворець". То він запропонував поговорити про миротворців ООН, ось зараз полонених змінює. Він метається і хоче здійснити те, що я рік тому назвав гібридної капітуляцією - зробити щось таке, що Захід прийняв би як відступ і зняв санкції, а російського населення можна було б продати як якусь перемогу. як він зараз продав війну в Сирії , в третій або четвертий раз "вивівши війська" звідти", - сказав Піонтковський.

На даний момент, Путін, за словами політолога, займається шантажем.

"Мовляв, я можу допомогти з врегулюванням корейської проблеми. Ми можемо допомогти Заходу захистити його від терористів. Ось домовтеся з нами, зізнайтеся, що пострадянський простір - це наша зона впливу, дозвольте нам робити все що завгодно з Україною, і тоді не буде у вас ядерних ударів Кім Чен Ина, не буде в вас терористів і так далі". Але ця гра вже не проходить, і Путін її програв", - підкреслив політолог.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "Є умова змін на Донбасі, а найближчі три місяці будуть дуже цікавими - Андрій Піонтковський".