RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Прийняття Радою гучного закону по Донбасу: Путін скликав Радбез

Президент Росії Володимир Путін провів нараду з постійними членами Ради Безпеки РФ, однією з головних тем якої стало прийняття Верховною Радою України законопроекту №7163 "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях".

Про це повідомляє прес-служба Кремля.

"Учасники наради відзначили, що, безумовно, закон може самим негативним чином вплинути на перспективи внутрішньоукраїнського врегулювання. Була підкреслена безальтернативність Мінських угод і «нормандського формату»", - йдеться в повідомленні.

Також в Радбезі РФ обговорили і питання врегулювання конфлікту в Сирії.

Зокрема, на засіданні Радбезу РФ взяли участь прем'єр Дмитро Медведєв, директор ФСБ Олександр Бортніков, Секретар Ради Безпеки Микола Патрушев, глава Міноборони Сергій Шойгу, директор Служби зовнішньої розвідки Сергій Наришкін і глава МВС Володимир Колокольцев.

Детальніше про прийняття законопроекту про реінтеграцію Донбасу читайте в матеріалі "Апостроф": "Торгівля з ОРДЛО й не тільки: сім речей, які треба знати про гучний закон щодо Донбасу".