RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Кокаїновий скандал навколо російських дипломатів: з'явилися цікаві деталі про сина посла РФ

Син посла Росії в Аргентині Віктора Коронеллі фігурував в кримінальній справі по збуту наркотиків у 2010 році – він був затриманий при спробі придбати амфетамін.

Про це повідомляє російський ресурс "Центр управління розслідуваннями".

Зазначається, що 6 січня 2010 року в Москві Віктор Коронеллі-молодший купив 0,4 грама амфетаміну у 27-річної Світлани К. Після того, як його затримали, син посланий добровільно здав куплений амфетамін і повідомив правоохоронцям про інших точках збуту наркотиків.

Однак на Коронеллі не стали заводити справу, оскільки "почалися дзвінки з Петрівки, 38 і МЗС". При цьому Світлану К. вирушила за ґрати. На суді Коронеллі-молодший виступав в якості свідка і казав, що ніколи не вживав наркотичні засоби та "з ним просто сталося непорозуміння

Зараз Віктор Коронеллі-молодший працює телеоператором на одному з російських каналів.

Нагадаємо, в школі при посольстві РФ в Аргентині виявили 12 валіз з 389 кг кокаїну. Про дану знахідку в аргентинську поліцію повідомив Віктор Коронеллі. За його словами, валізи в грудні 2016 року знайшов новий завгосп школи при ревізії будівлі. Кокаїн замінили борошном, валізи обладнали датчиками GPS і дозволили їх відправити в РФ. По прибутті були затримані ті, хто приймав цей вантаж.

Як повідомляв "Апостроф", літак, на якому повинні були переправити кокаїн з Аргентини в РФ, спеціалізується на перевезення перших осіб Росії.