RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Вибори Путіна: з'явився прогноз по масовим протестам в Росії

Російський опозиціонер Леонід Гозман вважає, що шансів на успішні протести в Росії після виборів президента не багато, проте передбачити революцію заздалегідь неможливо.

Про це він заявив в інтерв'ю УНІАН.

Гозман думає, що на четвертому терміні Володимира Путіна масових репресій не буде, проте будуть посилюватися точкові, разом із зростанням ідеологічного контролю.

"Коли я дивлюся на свої публікації дво- або трирічної давності, то розумію, що була зовсім інша країна, виявляється, тоді була біла смуга. Ми тоді про це не здогадувалися", - згадує опозиціонер.

За словами Гозмана, в 2011-2012 році, під час масових протестів у Росії проти режиму Путіна, було відчуття що "ще трохи натиснути - і все завалиться". В даний же момент, надій на протистояння режиму мало, однак виключати нічого не можна

"Зараз - відчуття безнадійності, але ніхто не знає, що буде після 18 березня. Єдине, що ми точно знаємо про революцію - це те, що не знаємо, коли вона відбувається", - каже російський політик.

Також про майбутні вибори президента в РФ читайте матеріал "Апострофа" - Путін готовий до поступок по Донбасу, але на жорстких умовах: чого чекати після 18 березня.