RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

До Росії кокс: скандал з дипломатами Путіна і наркотиками висміяли сатиричним відео

У мережі з'явилося відео, яке висміює нещодавній скандал з виявленням 400 кг кокаїну в посольстві Росії в Аргентині і розкриттям схем поставок наркотиків через дипломатичні канали.

Відео було опубліковано на Youtube каналі групи "Мірко Сабліч".

На відео звучить сатирична пісня, присвячена скандалу і його високопоставленим учасникам - главі російського МЗС Сергію Лаврову, спікеру міністерства Маріє Захаровій, а також іншим популярним в Інтернеті росіянам, таким як депутат Держдуми Наталія Поклонська.

Як відеоряд використовується нарізка з карикатур, мемів і фрагментів російських телепередач.

Нагадаємо, в лютому стало відомо, що в школі при посольстві РФ в Аргентині виявили 12 валіз з 389 кг кокаїну. Про цю знахідку в аргентинську поліцію повідомив син посла, Віктор Коронеллі. За його словами, валізи в грудні 2016 року знайшов новий завгосп школи при ревізії будівлі. Кокаїн замінили борошном, валізи оснастили датчиками GPS і дозволили їх відправити в РФ. Після прибуття були затримані ті, хто приймав цей вантаж.

У мережі вже не раз жартували про це. Так, нещодавно спікер МЗС РФ Захарова стала героїнею смішного фотокоміксу на тему кокаїнового скандалу навколо російських дипломатів.