RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Російська авіакомпанія обурила мережу дивною рекламою рейсів "на Берлін": опубліковано фото

Російський лоукостер "Побєда", що входить до групи "Аерофлоту", використовував в рекламі своїх рейсів до Німеччини скандальне гасло "На Берлін!", яке зображене на літаку компанії разом з підписом "Треба брати!".

Відповідне зображення опубліковано на сайті компанії.

Напис "На Берлін!" часто зустрічалася на радянських танках під час Другої світової війни. Також його широко використовувала російська пропаганда під час святкування 9 травня. Ці слова часто зустрічалися в комбінації з сумнозвісним гаслом "Можемо повторити!".

У мережі вже встигли відреагувати на цю рекламу.

"Вранці подумав, добре що перший рейс АК "Побєда" в Берлін не поставили на 8-е або 9-е травня. Точно не здогадаються написати на борту щось типу - "На Берлін!" Недооцінив я хлопців. Цивільна авіація придумана, щоб люди подорожували, робили бізнес, торгували, дивилися світ, заводили нових друзів. Літак цивільної авіакомпанії з військової написом це - повне дно", - говорить видавець Look at Media Олексій Амьотов.

"На американському літаку... Ще б фюзеляж в камуфляж перефарбували, ідіоти", - зауважує користувач Facebook Іван Ващук.

Нагадаємо, нещодавно "Апостроф" повідомляв про те, що за висланими з Лондона російськими дипломатами прилетів літак, що фігурує в "кокаїновому скандалі".