RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Відомий поет Орлуша одним словом розповів, що чекає Росію з "новим" Путіним

Відомий російський поет Андрій Орлов (Орлуша) вважає, що в черговий термін правління Володимира Путіна ситуація в Росії буде тільки погіршуватися.

Про це він заявив в інтерв'ю УНІАН.

"Що чекає Росію в чергову шестирічку Путіна? Можуть зробити власний Інтернет за китайським або корейським принципом, можуть заблокувати Телеграм, а Фейсбук звинуватять у впливі на російські вибори, тому що там є аккаунт Собчак, у якої є підписники з США. До цього потрібно бути готовими в будь-яку хвилину. Так що, друзі, якщо не побачите мене завтра чи післязавтра в Фейсбуці, то, значить, тут просто "вимкнули світло". Нас чекає слово з шести букв, яке не вітається в українському російськомовному сегменті Інтернету, але римується з прізвищем російського віце-прем'єра Голодець. Перша буква П? Так, перша буква, як перша буква прізвища президента РФ. З другої літери починається найпоширеніше російське прізвище. З третьої літери починається слово «знання», а три останні букви - такі ж як три останніх літери у прізвищі Голодець. Ніяких шансів. Все просто. Не треба сподіватися. Тут, найближчим часом, нічого доброго не відбудеться", - говорить Орлов.

За його словами, окремі росіяни можливо будуть намагатися робити щось добре, але це не зробить значного впливу на загальну ситуацію.

"Можуть бути зняті кимось хороші фільми, можуть бути кимось написані хороші книги або хороші вірші, але все це буде при дуже поганому русі в дуже погане місце. При цьому я не песиміст, а оптиміст. Все, що тут відбувається, закономірно. Тобто те, що відбувалося в останні 10 чи 100 років показує, що тимчасове вистрибування цієї території в бік свободи - випадковість. Це як поїздка на дачу, де можна подихати свіжим повітрям, а потім знову повернутися назад в прокурену кімнату пити самогон. Україні поки вдалося вийти з цієї радянської моделі, встигнути вилізти з цієї кватирки, коли вона відкрилася. Тільки самі не лізьте назад, така тенденція теж є, не огороджуйте себе знову гратами", - зазначає поет.

Як повідомляв "Апостроф", Андрій Орлов (Орлуша) опублікував вірш, присвячений війні на Донбасі.