RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Будуть як прокажені: названі масштабні наслідки санкцій США проти російських олігархів

Обмежувальні заходи проти російських олігархів, близьких до президента РФ Володимира Путіна, які Вашингтон, як повідомило з посиланням на джерела агентство Reuters, готується оголосити на цьому тижні, стануть потужним ударом.

Про це "Апострофу" заявив російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

"Те, що зараз у багатьох персонажів у Росії під одним місцем запалено запальничку, абсолютно зрозуміло. Думаю, величезна кількість людей зараз, якщо м'яко висловлюватися, відчувають занепокоєння з цього приводу. Недовго залишилося чекати того, що трапиться далі", - сказав він.

За словами Рабиновича, буде цікаво подивитися, скільки з російських олігархів позбудуться не тільки віз в США, можливості здійснювати вільні поїздки по всьому світу і користуватися світовою банківською системою, а також які активи у них заарештують, якщо вони ці активи не вивели з-під американської юрисдикції.

"Потрапивши під санкції, вони стануть повними фінансовими, юридичними і будь-якими іншими ізгоями у всіх інших частинах світу. Тому що людина, яка потрапила до списку санкцій США, не може ні рахунок відкрити ніде, ні поїхати в якісь країни, ні отримати візу, вона буде як прокажена. Так що я бажаю їм всіляких успіхів у праці та обороні путінського ОЗУ. Так воздасться їм по заслугах!" - підсумував Рабинович.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Оточенню Путіна зроблять боляче: чекати залишилося недовго.