RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Росіяни влаштували бійку в магазині через акційні товари: опубліковано відео

У російському Ставрополі на розпродажі плюшевих іграшок в супермаркеті сталася велика бійка.

Відповідне відео було опубліковано в мережі.

Відзначається, що супермаркет "Магніт" проводить акцію, - необхідно зібрати певну кількість наклейок, які видаються касирами за покупку товарів, після чого можна придбати м'яку іграшку за частину її вартості.

На відео зафіксовано, як покупці виривають один у одного іграшки, а одна з жінок хапає за шию одного з людей, що вже встигли взяти товар.

Варто зауважити, що це вже не перший подібний випадок в регіоні, - раніше в Будьонівську величезний натовп створив тисняву біля стенду з іграшками, і публікувалося відео з бійкою чоловіка і підлітка за іграшку.

"Щось подібне якось спостерігала у сміттєвого контейнера, куди працівники магазину викинули некондиційні дари природи...", "Ось! Сталося! Знову як в кращі часи! Це навіть хльосткіше, ніж в СРСР було. Це, дитинко, СРСР вершен тю!!!", "А що таке - чому немає бійки за такими православними пасками, кострубато розставленими на столі? Куди дивиться Гундяєв?", "Це тренування. Так жителі Росії будуть протистояти солдатам НАТО", "Це боротьба за американські продукти, щоб їх потім розчавити у виконання відповідних санкцій", "Встають-таки потихеньку. Марс чекає", "Тремтіть, НАТО", - прокоментували інцидент в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в супермаркеті Краснодара покупці влаштували тисняву і бійку через чашки з фігурками героїв "Мадагаскару" і "Шрека" по акції.