RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Собчак спіймали на несподіваному прогині перед Путіним

Телеведучу Ксенію Собчак, яка раніше балотувалася на пост президента РФ, викрили в захисті Володимира Путіна під час публічного спілкування із західними колегами.

У своєму Instagram вона повідомила, що разом з журналістом Володимиром Познером брала участь в дискусії про російську політику, яку організувало британське видання The spectator.

"З прикрістю мушу зазначити, що пропаганда з обох сторін стала давати свої плоди-учасники радикалізувалися, і якщо ти не готовий погоджуватися з тим, що Путін це Гітлер сучасності, то тебе практично відразу записують в "агенти Кремля". Все це дуже сумно, тому що ця чорно-біла картина світу призводить до ще більшого протистояння, а головне до зниження рівня дискусії. Мені багато що не подобається в Росії, але я патріот, і не буду погоджуватися з багатьма м'яко кажучи "перебільшеними" оцінками західних колег, коли я бачу, що факти свідомо перекручують заради посилення протистояння", - поділилася Собчак.

Вчера ,мы вместе с Владимиром Владимировичем Познером стали участниками дискуссии о российской политике в знаменитом «The spectator». С огорчением должна отметить, что пропаганда с обеих сторон стала давать свои плоды-участники радикализировались , и если ты не готов соглашаться с тем,что Путин это Гитлер Совеременности,то тебя практически сразу записывают в «агенты Кремля». Все это очень грустно,потому что эта черно-белая картина мира приводит к еще большему противостоянию,а главное к понижению уровня дискуссии. Мне много что не нравится в России,но я патриот,и не буду соглашаться со многими мягко говоря «преувеличенными» оценками западных коллег ,когда я вижу ,что факты сознательно передергиваются ради усиления противостояния. Но при этом было интересно ,спасибо The Spectator!

Публикация от Ксения Собчак (@xenia_sobchak)

Це висловлювання викликало бурхливу критику з боку користувачів мережі.

Раніше російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський заявив, що Ксенія Собчак вирішила балотуватися на виборах на особисте прохання Володимира Путіна. Детальніше про це читайте в матеріалі на "Апострофі": Собчак в президенти: чому Путіну повинно бути соромно за це шоу.