RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Росії підліток влаштував криваву бійню в коледжі: подробиці і перші фото

Вранці 10 травня в коледжі транспортних технологій ім. Н. А. Луніна під Новосибірськом 17-річний хлопець прийшов у клас з рушницею і почав стріляти.

Дані про це масово публікуються в росЗМІ.

Відзначається, що учень першого курсу Ілля Іванченко прийшов на заняття з рушницею Іж-12.

"Він прийшов в клас з рушницею, направив на всіх її. Почав кричати вітання Гітлеру, потім каже: "Раніше ви мене гнобили, наді мною жартували, тепер моя черга". І став стріляти в бік парт. Поранив однокурсника, потрапив йому в руку, в плече. Деякі почали стрибати у вікно. При цьому, ніхто зрозуміти не може, хто його і як гнобил, ніби не знущалися над ним...", - розповіли "Комсомольській правді" очевидці.

Коли хлопець залишився в класі один, то застрелився сам. Попередньо, всього постраждало три людини, - один юнак отримав вогнепальне поранення руки, один студент зламав ногу, коли стрибав з вікна, і ще один отримав забої таким же чином.

Слідчий комітет Росії по Новосибірській області порушив кримінальну справу за статтею про замах на вбивство загальнонебезпечним способом, був призначений ряд експертиз, в числі яких медичні, медико-криміналістична, балістична, і т.д.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Курганській області Росії в результаті стрілянини в школі постраждало семеро учнів 7-го класу.