RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На росТБ натякнули на кров в ще одному місті України: опубліковано відео

Російський пропагандист, лідер руху "Суть часу" Сергій Кургінян заявив, що в Одесі можуть статися нові криваві зіткнення.

Про це він сказав в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим".

Кургінян заявив, що за радянських часів в Одесі перебувала одна з кращих шкіл "підготовки військових особливого профілю".

"І там же дуже багато людей незадоволених, коли стиль прямого насильства і хуліганства стосовно них реалізується. Ці люди будуть довго мовчати. Вони хочуть жити мирним життям більше, ніж інші. Але це ж не безмежно. Тому я б не став скидати з рахунків те, що може дістати ось цей ось стиль ... головним елементом якого є кривавий балаган", - сказав він.

Пізніше Кургінян почав погрожувати Україні крахом. За його словами, якщо Збройні сили України почнуть наступ на Донбасі, їм нібито власними силами зможуть протистояти бойовики ЛНР і ДНР.

"Якщо ви суне туди десятками тисячею людей і тисячею танків, ви повинні попрощатися зі своєю державністю після цього", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", 7 червня під час "Прямої лінії" президент РФ Володимир Путін пригрозив Україні "важкими наслідками" у разі наступу ЗСУ.