RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Стадні веселощі: Бабченко жорстко пройшовся по росіянах через чергову хвилю побєдобєсія

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко жорстко розкритикував росіян через чергову хвилю побєдобєсія, викликану перемогою Росії в матчі Чемпіонату світу з футболу проти Іспанії.

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"Коли трапився кримнаш, країна в чотирнадцятому році поголовно збожеволіла. Це було страшно. Люди абсолютно втратили здатність мислити. Очі були залиті величчю і перемогою, і з нормальними, адекватними людьми стало абсолютно неможливо розмовляти... Те ж саме з вами відбувається і зараз, мої дорогі ліберальні росіяни", - зазначив він.

За словами Бабченка, справа не в президенті РФ Володимиру Путіну, не в спорті, а в тому, що самі росіяни шукають будь-які приводи для побєдобєсія.

"Цей чемпіонат кристалізував рейх. Все. Сталося те, що й повинно було статися. Більше немає ніякої опозиційної Росії. Є єдиний російський рейх, в якому одні фольксдойче просто трішки незадоволені підвищенням пенсій і війною на Донбасі. Але всі вони пишаються перемогою збірної свого рейху", - підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачів інтернету розбурхала нова "патріотична" акція, яку влаштували в Російській Федерації в честь початку Другої світової війни.