RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

На російському курорті сталася масштабна пожежа з великим числом загиблих: фото і відео

У російському місті Сочі, на березі Чорного моря, згоріла тимчасова споруда, в пожежі загинуло 8 осіб, ще 3 отримали поранення.

Про це повідомляє "BBC Російська служба".

Як повідомляє прес-служба мерії міста, всі загиблі і постраждалі - наймані робітники, ймовірно, з країн СНД.

За даними міської влади, пожежа сталася в тимчасовій металевій конструкції, яка була прибудовою до закладу громадського харчування. За попередньою інформацією, загорівся навіс для громадського харчування, після чого спалахнула конструкція, обшита легкозаймистою матеріалами - сайдингом.

З місця НП госпіталізовані три людини, в тому числі 16-річний підліток. Двоє постраждалих отримали сильні опіки, третій - вистрибнув з другого поверху.

Як повідомляє управління МНС по Краснодарському краю, в гасінні пожежі брали участь понад 60 пожежних і рятувальників та 19 одиниць техніки.

За інформацією відомства, повідомлення про займання надійшло в пожежні служби міста о 5:40 ранку, а о 7:43 пожежа була погашена.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", торговий центр "Зимова вишня" в російському Кемерово, де 25 березня сталася смертельний пожежа, що забрала життя 64 людей, почали зносити повторно.