RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Хапайте дітей та тікайте: відомий журналіст жорстко висловився про Росію і описав її майбутнє

На думку журналіста і блогера Аркадія Бабченко, Росія повинна розвалитися на десяток окремих держав, а її жителям варто рятуватися втечею, якщо вони не хочуть розплачуватися за дії Кремля.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "NEWSru.co.il".

Бабченко вважає, що президент Володимир Путін не є головною проблемою Росії.

"У 1991 був шанс, Росія відмовилася від имперства, і здавалося, що країна вибрала шлях свободи, рівності і прав людини. Але через вісім років країна сама вибрала полковника КДБ. У порівнянні з тим, що відбувається зараз, вибори 2000 року були досить прозорими і чесними. і в підсумку країна сама вибирає полковника КДБ і через 20 років звалюється в такий імперіалізм, ксенофобію і агресію, яких не було навіть у Радянському Союзі. І тепер я їм більше не вірю. я впевнений, що навіть якщо зараз Путін якимось чином зникне і в країні відбудеться розворот в ліберальний бік, то через 25 років, коли знову піднімуться ціни на нафту, ця країна знову зійде з розуму і знову полізе зі своїми танками до сусідів", - відзначає він.

Тому на думку журналіста РФ повинна розвалитися на "десяток удільних князівств, у яких світове співтовариство відбере ядерну палицю".

А звичайним росіянам, незгодним з політикою їх режиму і агресією проти інших держав, варто бігти з країни вже зараз.

"І ось коли Російська Імперія розвалиться і Московія стане вільною демократичною країною, я буду радіти і плескати в долоні. Але до тих пір, якщо ваша країна розв'яже велику війну і до вас у відповідь полетить то, що посилаєте іншим ви, не потрібно дивуватися. У 1933 році ніхто з німців теж воювати не хотів, а в 1945 їх вже не питали. І там теж були мирні люди, і діти, і люди похилого віку, і багато хто з них не підтримували Гітлера. Але просто коли ви відмовляєтеся від своєї суб'єктності, коли самі перестаєте визначати свою долю і політику своєї країни, вас уже ні про що питати не будуть і вашу долю вирішуватимуть інші люди. Я не кажу, що ви повинні бути знищені. Я говорю - хапайте дітей та тікайте", - резюмує журналіст.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше Аркадій Бабченко розбурхав мережу потужним постом про нацизм в Російській Федерації та протистояння йому.