RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Студент влаштував Путіну політичну провокацію: повівся навіть Кремль

Російський підліток примудрився сфотографуватися з президентом Росії Володимиром Путіним у футболці "Навальний 20!8", при цьому фото навіть опинилося на сайті Кремля.

Як пишуть російські ЗМІ, казус трапився під час відвідин Путіним навчального центру "Сіріус" в Сочі.

Як відомо, в Росії вважається, що Путін всіляко ігнорує існування Навального і, навіть відповідаючи на питання про нього, примудряється говорити, не називаючи прізвище опозиціонера.

Телеканал "Дождь" знайшов підлітка з фото. Його Звуть Єгор Рябов, він випускник московської школи а, нині студент математичного факультету Вищої школи економіки.

Хлопець розповів, що ідея з футболкою Навального виникла у нього відразу після того, як студентами заздалегідь повідомили про зустріч з Путіним. При цьому служба безпеки Кремля, яка перевіряла всіх студентів перед зустріччю, нічого не помітила, оскільки провокативна футболка була одягнена під кофту з блискавкою.

Сам Рябов заявив, що не є затятим прихильником Навального, а фото назвав "наполовину приколом і громадянською позицією".

"Неправда буде стверджувати, що я активний прихильник Навального. Я, скоріше, за рух, який зараз є, і організовується в основному ним", - сказав він.

Рябов зазначив, що незважаючи на всі хвилювання, зараз він задоволений тим, що з фото вийшов "мем" і каже, що йому пишуть багато знайомих, "щось типу "пишаюся".

У мережі дійсно оцінили вчинок хлопця і щосили жартують про це.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли нове кумедне фото Путіна.