RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Москва прокинеться: українського експерта обматюкали на росТВ

Російський пропагандист Андрій Норкин, який веде ток-шоу "Місце зустрічі" на одному з російських телеканалів, обматюкав і вигнав зі студії голову правління українського Центру стратегічних досліджень Павла Жовніренко.

Фрагмент скандалу виклали в YouTube.

У момент, коли виник скандал, Жовніренко намагався заперечити російським пропагандистам, які розповідали про те, як українців за допомогою церкви агітуватимуть до війни і ненависті.

"Правда переможе. Москва прокинеться від сну", - сказав йдучи Жовніренко.

За нього намагався заступиться скандальний український ведучий Юрій Кот, який був ведучим на сцені "антиМайдан" в Києві, проте Норкин його не послухав.

Коли Жовніренко вже пішов, ведучий заявив, що українець навмисно провокував його, знаючи "що я йому п*зди дати не можу".

Як повідомляв "Апостроф", відомий журналіст Роман Цимбалюк в ефірі однієї з телепрограм на російському каналі "Росія 1" розлютив місцевих пропагандистів оцінкою інциденту за участю п'яної компанії, яка гуляла в Києві з російським прапором.

Раніше Цимбалюк на одному з пропагандистських ток-шоу в Росії нагадав, як президент Росії Володимир Путін брехав про анексію Криму.