RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Голосують за чорта лисого: в мережі обговорюють поразку людей Путіна на виборах

У російських регіонах на виборах губернаторів представники партії президента РФ Володимира Путіна "Єдина Росія" терплять нищівні поразки.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як зазначається, кандидат в губернатори Хабаровського краю Сергій Фургал - член партії ЛДПР - виграв другий тур виборів з відривом у 40 процентних пунктів. Після обробки понад 99% протоколів виборчих комісій він отримав 69,62% голосів виборців. Тимчасово виконуючий обов'язки глави регіону В'ячеслав Шпорт, висунутий "Єдиною Росією", набрав 27,91% голосів. Явка на вибори перевищила 42%.

Також кандидат в губернатори Владимирської області від ЛДПР Володимир Сипягин виграв другий тур виборів глави регіону. Після обробки 100% протоколів виборчих комісій він отримав 57,03% голосів, повідомляється на сайті ЦВК РФ. Чинний глава регіону Світлана Орлова, яка балотувалася від "Єдиної Росії", отримала 37,46% голосів виборців.

"Новини з Хабаровська вражають. Люди так хочуть позбутися від "Єдиної Росії", що голосують за представника клоунської партії, який перед другим туром ще й агітував проти себе самого. Так дістали народ, що хоч чорта лисого готові вибирати, аби не єдроси" , - коментує результати виборів російський опозиціонер Ілля Яшин.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в ще одному регіоні Росії, Примор'є, кандидат від "Єдиної Росії" примудрився перемогти на виборах губернатора, незважаючи на те, що після підрахунку 95% протоколів з виборчих дільниць програвав конкуренту від КПРФ майже 6%.