RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Зло засіло в Києві і його треба ліквідувати: у топ-пропагандиста Кремля видали дику антиукраїнську промову

Російський експерт і екс-депутат Семен Багдасаров в ефірі державного каналу "Росія 1" закликав "ліквідувати" керівництво України за ініціювання надання Українській церкві автокефалії.

Про це він заявив під час пропагандистської передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим".

Багдасаров почав засуджувати "розкол" православної церкви, маючи на увазі надання томосу про автокефалію, і говорив про неприпустимість цього, в той час як "в Сирії вбивають християн". В ході свого виступу пропагандист розпалювався все більше.

"Зло треба знищувати. Зло сидить в Києві в особі керівництва України. Воно зло і воно повинно бути ліквідовано. Не фізично, ні, політично вони повинні піти до чортової матері. І всі ті, хто його підтримує", - заявив він.

"Прийміть в Думі повний розрив з Україною, відкликання всіх дипломатів, припинення економічних взаємин... Нам пропонують сприйняти як даність спалених людей в Одесі, як даність - вбивство 10 000 людей на Донбасі, як даність розкол найбільшої православної автокефальної церкви - Російської православної церкви , як даність - створення з України плацдарму військового", - продовжив Багдасаров.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", російські пропагандисти раптом згадали про "любов і братерство" з українцями в контексті надання томосу про автокефалію Української православної церкви.