RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Насувається відплата: Росії напророкували тотальний Донбас

Как только "защитники" "русского мира" уйдут из Донбасса, они тут же создадут проблемы в России,откуда и пришли.

Про це у своїй колонці для "Радіо Свобода" написав російський журналіст Андрій Мальгін.

"Вже я всякого наслухався, але до сих пір не можу повірити своїм вухам, коли чую, як захисники "Русского мира" кричать при кожному зручному випадку: "А ви забули про дітей Донбасу?" Заберіться звідти разом зі своїми гарматами і своїм гестапо - і діти будуть живі. і всі будуть живі. Коли "народна республіка" відповзла зі Слов'янська, місто повернувся до нормального життя. Те ж буде і по всьому Донбасу, проте вони вже чотири роки розповідають про "бандерівську різню", і навіть "Кримнаш" пояснюють тим, що врятували, мовляв, народ Криму від бандерівської різанини ", - написав він.

Журналіст побоюється, що російські бойовики, пішовши з Донбасу, створять проблеми в самій Росії.

"Я, на відміну від українців, з жахом чекаю, коли вони почнуть відповзати з України. Тому що відповзати вони будуть в Росію. Донбас прийде в кожне російське місто, в кожному російському селі вони стануть за спинами жінок і дітей. Як обіцяв в хвилину неконтрольованої щирості їх вождь Путін ", - додав журналіст.

На його думку, за тотальною брехнею російського керівництва ховається страх відплати.

"І ось тут варто задатися питанням: нагородив стільки брехні, створивши в інформаційному просторі фактично паралельну реальність, самі-то вони розуміють, що відбувається і що чекає їх попереду? Чи розуміють вони, наприклад, що за злочином може послідувати покарання? І чи не ховається чи за цією тотальною брехнею звичайний страх, спроба уникнути відплати, яка насувається повільно, але впевнено?", - підсумував Мальгін.

Як повідомляв "Апостроф", останнім часом Росія посилає на окупований Донбас алкоголіків і наркоманів, тому бойовики ДНР припиняють набір найманців з РФ.