RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Росії чемпіон світу застрелив росгвардійця: подробиці

В російській Махачкалі правоохоронці розшукують підозрюваного у вбивстві співробітника Федеральної служби військ національної гвардії РФ в Дагестані.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"У Махачкалі минулої ночі співробітник Росгвардіі, перебуваючи в позаслужбовий час біля входу в одному з міських кафе, вирішив припинити груповий конфлікт людей, які знаходилися там. В ході вирішення ситуації один з учасників конфлікту, скориставшись вогнепальною зброєю, відкрив стрілянину. Вогнем співробітник Росгвардіі поранив того, хто стріляв, але сам отримав смертельне поранення", - розповіло журналістам джерело в силових органах.

Повідомляється також, що вогнепальні поранення отримав також один з відвідувачів кафе, його терміново доставили в Республіканський ортопедотравматологічний центр, "він знаходиться в реанімації, але в свідомості, його допитують слідчі".

З посиланням на ще одне джерело агентство "Інтерфакс" повідомляє, що особистість того, хто стріляв встановлена, ведуться його пошуки. "За наявною інформацією, той, хто стріляв є чемпіоном світу з рукопашного бою. Його ім'я і прізвище слідчим відомі. Його шукають. Порушено кримінальну справу", - розповіли виданню.

За даними республіканського слідчого управління, справу порушено за ч. 1 ст. 105 (вбивство) і ч. 1 ст. 222 (незаконний оборот зброї) КК РФ.

"Слідством встановлено, що 18 листопада 2018 року, приблизно о 4:00 біля клубу-ресторану "Бест" в місті Махачкалі невстановлена особа в ході виниклої сварки з наявної при собі вогнепальної зброї вистрілила в 26-річного жителя Махачкали, який від численних вогнепальних поранень, в тому числі в голову, помер на місці події", - йдеться в тексті повідомлення СУ СКР по регіону.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в суботу, 17 листопада, недалеко від столиці Росії, Москви, відбулися два масових вбивства, обидва через ревнощі.