RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Брат глави Чечні збив на смерть жінку з дитиною: фото і скандальні подробиці

Вночі у вівторок, 4 грудня, при в'їзді в Грозний з боку Аргуна сталася смертельна ДТП: Mercedes, за кермом якого перебував глава Шалінського району Чечні, двоюрідний брат керівника республіки Турпал-Алі Ібрагімов (на прізвисько "Швидкий") на величезній швидкості врізався в "Жигулі", в результаті чого двоє людей загинули.

Про це повідомляє Кавказ.Реаліі.

Уточнюється, що загиблими виявилися двоє пасажирів "Жигулів" - мати і дитина, які загинули на місці. Крім цього, чоловік, який перебував за кермом, глава сімейства, доставлений в лікарню, його стан оцінюється як важкий.

Як передає видання, охорона Ібрагімова вилучила телефони у очевидців ДТП, щоб фотографії з місця події не потрапили в інтернет.

У середу, 5 грудня представники оточення високопоставленого чиновника обходили прилеглі будинки і перевіряли, чи немає в гаджетах місцевих жителів відеосвідчень інциденту.

Як передає місцеве видання "Кавказький вузол", з цієї причини, місцеві жителі впевнені в тому, що інцидент за участю кадировського чиновника не отримає будь-якого розвитку.

"НП дійсно страшна, але навряд чи вона буде мати якісь наслідки для чиновника. Пам'ятається, років три тому інший кадировський чиновник влаштував аварію в Махачкалі. Тоді, здається, загинули чоловік і жінка. В Інтернеті навіть була зйомка з камери відеоспостереження, де було видно, як на місце водія сів хтось із охоронців. А сам чиновник поїхав. Потім, це, природно, спростували", - заявив кореспонденту місцевий житель Асланбек.

Ще один зі свідків каже, що до місця НП нікого не пускали.

"Мій племінник з друзями був там (на місці ДТП). Їхали додому, а там аварія. Кажуть, було дуже багато силовиків, "швидка допомога", МНС. До місця нікого не пускали. "Сімка", за його словами, була повністю розбита, іномарка теж постраждала. Зараз тільки і розмов про те, що в машині був кадировський родич", - стверджує грозненец Докка.

Як повідомляв "Апостроф", кортеж президента Молдови Ігоря Додона потрапив в аварію на трасі Страшени - Калараш. Один з автомобілів перекинувся, президента госпіталізували.