RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії діти влаштували "свято" на гірці з фекалій: в мережі сміються

У російському селі Чигирі, Амурської області, утворилася фекальні гірка, на якій катаються діти.

Про це пише місцеве видання amur.info.

Відзначається, що нездорова обстановка склалася через переповнення септиків недавно побудованих триповерхових будинків на вулиці Олексіївській.

За словами Олексія, жителя одного з приватних будинків, перший тривожний дзвінок пролунав ще в вересні минулого року. Тоді в триповерхівці переповнився септик, і його вміст вийшло назовні. Проблему вирішили: приїхала машина і відкачала нечистоти.

Під новий рік септик знову переповнився, і його вміст вільно потекло по дорозі вниз, до котеджів. На утворилася гірці катаються діти. "Я їх ганяю, адже невідомо, яка зараза в цих стічних водах, а вони на одязі і взутті несуть це додому", - каже Олексій.

Причина появи смердючій криги, за словами місцевих жителів, криється в тому, що керуюча компанія, яка обслуговувала будинку № 4 та № 4/1 по Олексіївської, відмовилася обслуговувати ці будинки через те, що мешканці триповерхівок відмовилися платити за вивезення стічних вод, вважаючи плату необґрунтовано високою. В результаті конфлікту постраждали приватні будинки під горою, на якій побудували триповерхівки.

В кінці грудня минулого року чоловік звернувся до регіонального управління Росспоживнагляду, прокуратуру Благовіщенського району, жілінспекциі.

"Через дорогу це все тече прямо до мого паркану. Запах, антисанітарія! У мене внуки, а їм не погуляти на вулиці", - говорить Олексій.

Чергова "фекальна" новина з Росії повеселила коментаторів в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії поліція на очах у дітей влаштувала розправу над циркачами.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: Росія