RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

РосТВ видало сюжет про іноземні праски-шпигуни: опубліковано відео

У Росії підприємці заявили про те, що виявили в китайській побутовій техніці "чіпи", які здатні шпигувати за своїми власниками.

Про це повідомляє державний канал "Росія 24".

Як наголошується, про "знахідку" повідомили пітерські продавці техніки. "Чіп з мікрофончиком" навіть продемонстрували на прес-конференції. За твердженнями підприємців, техніка з такими чіпами здатна записувати звук, підключатися до незахищених комп'ютерів по бездротових мережах, розсилати спам та віруси.

"Ну ладно, після того як "російські вчені" (в лапках, тому що вони вже переплюнули мем "британські вчені"), знайшли закладки в процесорах - я думав, що більше трешу, чаду і ментальної содомії з боку Росії не буде... Але ж ні, помилявся. Зустрічайте - ПРАСКИ-ШПИГУНИ!", - прокоментував відео користувач Facebook під ніком Daniel Rodriguez.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Росії зробили гучну заяву про те, що Росстат нібито свідомо подавав президенту РФ Володимиру Путіну неправдиві дані про стан справ в країні і за цим, можливо, стоїть британська розвідка.