RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

В Абхазії сталася смертельна ДТП з військовими Путіна: подробиці

Під час руху колони російської бойової техніки територією невизнаної республіки Абхазія один з БТРів впав в прірву: загинуло троє військовослужбовців.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-службу Південного військового округу РФ.

Як зазначається, колона бойової техніки ПВО при проходженні в пункт постійної дислокації в Абхазії допустила перекидання одного БТР-80 в ущелину

"В результаті ДТП троє військовослужбовців загинули. Двоє постраждалих військовослужбовців на вертольотах Мі-8 були екстрено евакуйовані в окружний військовий госпіталь. Їм надано медичну допомогу", - повідомили в прес-службі.

Там також відзначили, що комісією військового округу розглядається кілька версій події, в тому числі технічна несправність БТР і людський фактор (водій не впорався з керуванням).

Нагадаємо, територія Абхазії вважається міжнародним співтовариством частиною Грузії, проте Росія і ще кілька країн визнали незалежність так званої республіки.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", російські військові Петропавловськ-Камчатського гарнізону знищили боєприпасів на суму понад 1,3 мільйона рублів.