RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Майбутнього немає: в Росії заговорили про повернення Криму Україні

Комусь із наступних лідерів Росії доведеться робити кроки по поверненню окупованого Криму Україні, інакше у РФ не буде майбутнього.

Про це заявив російський журналіст Олександр Риклін, передає "Obozrevatel".

Риклін не погодився зі словами екс-віце-прем'єра РФ Альфреда Коха про те, що будь-яке керівництво ніколи не поверне Україні анексований Крим, оскільки для будь-якого російського політика це стане політичним харакірі.

"Мені здається, що взагалі-то у будь-якого, або майже у будь-якого наступного глави російської держави просто не буде ніякої іншої опції, крім як повернути Крим, або принаймні почати рухатися в цьому напрямку. Тому що ніякого повернення в цивілізоване співтовариство, а без цього у російської економіки і взагалі у російської держави немає майбутнього, неможливе без цього заходу", - говорить росіянин.

Разом з тим Риклін погоджується, що саме зараз російський народ дійсно не підтримає таку ідею, але тільки лише через потужну пропаганду, яку потрібно зломити. На повернення Криму потрібен час, але кроки в цьому напрямку доведеться робити.

"Якщо почати російському народу розповідати в деталях і подробицях, що відбувалося з внутрішньою політикою РФ за останні 20 років, то в кінці кінців це можна їм пояснити", - вважає російський журналіст.

"Мене дико дратують будь-які розмови про те, що російський народ тупуватий і взагалі не розуміє, що відбувається навколо. Це не так. Дійсно величезна частина народу сьогодні занурена в морок божевільної пропаганди, яка дійсно виявилася дієвою. Але як тільки почнуть працювати інші механізми, з'явиться реальна свобода слова, будуть проведені масові розслідування, в тому числі і в сфері ЗМІ, я вас запевняю, думка величезного числа людей зміниться, в тому числі і на цю проблему", - додав він.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", окупаційна адміністрація Криму пропонує використовувати захоплений півострів для незаконних поставок товарів з окупованих територій Донецької та Луганської областей до Сирії.