RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Сербський друг Путіна зробив несподівану заяву про Крим: в Росії вказали на провал Кремля

Президент Сербії Олександр Вучич заявив, що Белрад не може визнати окупований Крим частиною Росії через наявність фактора Косово.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Росія 24".

"Якби ми сьогодні це зробили, нам би привели аналогію з Косово. Сказали б, що за таким принципом Косово теж є незалежним і що у нас більше немає права за нього боротися", - зазначив Вучич.

За його словами, "будь-яка нормальна" людина в Росії і в світі це розуміє.

"За кадром залишається невисловлене - раз ви не можете допомогти нам повернути Косово і захистити наші інтереси, то чому ми повинні враховувати інтереси ваші?", - прокоментував висловлювання Вучича відомий російський блогер Ель Мюрід (Анатолій Несміян).

"З Росією рахуються все менше: її керівництво поводиться невідповідно до реального статусу переможеної, розграбованої і деградованої країни. Фантомні болі її керівництва і мрії про велич не підкріплені ні економічною, ні військовою міццю, вона сама собі створила нерозв'язні проблеми практично у всіх областях, але її керівництво в силу неймовірно низького інтелекту просто не здатне оцінити реальний стан справ, затягуючи країну все глибше. Логічно, що всі вирази і прояви "дружби" з такими недалекими людьми можуть бути тільки за їхні гроші. Серби отримали від Путіна в його останній приїзд чергові мільярди, які щедро роздаються російською владою на покупку такої "дружби", але на цьому і все. Вучичу вигідно будівництво газопроводу по його території: нехай росіяни побудують (тим більше за свої гроші ), а там подивимося. Інфраструктура залишиться, а нове керівництво Сербії може і змінити відносини з Росією. І змінить, потрібно зауважити", - пише Ель Мюрід.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі провели паралелі між рішенням президента США Дональда Трампа про Голанські висоти з окупацією Криму.