RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

РосТБ відзначилося "криворуким" фейком про зустріч Путіна з лідером Китаю: відео

На телеканалі "Росія 1" з'явився сюжет про зустріч президента РФ Володимира Путіна з лідером Китаю Сі Цзіньпіном: крім загального пропагандистського тони сюжету, його творці допустили забавну помилку при монтажі.

Відеосюжет вийшов в передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим".

В одному з моментів сюжету, закадровий голос говорить, що китайці нібито "боролися за місце поруч з Путіним". На доказ цього демонструють двох представників делегації КНР, які, перебуваючи поруч з президентом Росії, не можуть поділити місце. Однак при цьому на відео явно видно білі контури навколо їхніх постатей. На думку багатьох коментаторів, це явно свідчить про те, що китайців просто "прифотошопили" до Путіна.

"Путінські пропагандони запилили висмоктаний з порожнечі сюжет про китайців, які, нібито, "борються, щоб стати поруч з Путіним". Їх взяли і просто прифотошопили, причому бездарно і незграбно", - пише на своїй сторінці в Twitter блогер під ніком Vitauskas.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", пропагандистські видання РФ випустили матеріал про те, що новообраний президент України Володимир Зеленський і його команда нібито фінансуються структурами американського мільярдера Джорджа Сороса.