RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Гучне вбивство росіянами в Білорусі: з'явилися нові подробиці і фото

У мережі з'явилася детальна інформація щодо убитого в Могильові 23-річного співробітника ДАІ, дані були надані його друзями.

Про це повідомляють журналісти видання AUTO.TUT.BY.

Так, знайомий правоохоронця зазначив, що у хлопця були відключені обидва телефони з 18:30, але при цьому трохи раніше він заходив в соцмережі.

"Телефон був відключений, я набрав другий номер - те ж саме. Дивлюся, він був у "ВКонтакті" в 18.07, заходив з мобільника. Подумав: ну добре, потім передзвоню, може, він зайнятий. А після 19.00 дзвонить наш спільний знайомий і питає: це не з твоїм другом трапилася біда? І розповідає про те, що вже було в новинах в той час", - зазначив друг убитого.

Також пресі вдалося отримати коментар представників місцевого Слідчого комітету.

"Про подробиці розповідати дуже рано. Ведуться активні дії по огляду місця події. Встановлюється картина того, що сталося", - повідомила Юлія Гончарова, спікер СК в Могильові.

На місці вбивства, в лісі неподалік від перехрестя об'їзної дороги навколо Могильова і шосе на Шклов, працює пересувна криміналістична лабораторія.

Також в регіоні з'являлася інформація про затримання водіїв чорних "Волг" з російськими номерами. Спікер СК зазначила, що затримання проходять в рамках оперативних заходів.

"Затримання можуть бути всюди", - уточнила вона.

"Волга" з російськими номерами, пасажири якої викрали білоруського даїшника, потрапила в камери фіксації системи платних доріг BelToll.

При цьому блогер Nexta, який першим опублікував інформацію про подію, натякнув, що його джерела не є достовірними, і можливо вбивства ніякого не було.

"У нас поки немає на 100% достовірної інформації про те, чи затримані вбивці. І чи були вони взагалі", - написав блогер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що в білоруському Могильові група невідомих на авто з російськими номерами викрали і вбили співробітника місцевої ДАІ.