RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Дипломати і антібандерівці: в Росії в мережу виклали дані цілої армії розвідників Путіна

Мерія Москви виклала у відкритий доступ адреси більш ніж тисячі співробітників служби позавідомчої розвідки РФ.

Про це повідомляє INSIDER.

Зокрема, йдеться про секретаря президії центральної ради "СР" з міжнародних питань Олександра Романовича і його заступника Романа Бернацький.

Так, полковник запасу Олександр Романович в 1975 році закінчив Військовий інститут іноземних мов, потім проходив службу в якості перекладача в Малі, на Кубі, працював в Міжнародному відділі ЦК КПРС, де кожен другий був прикомандированим співробітником КДБ, ГРУ, і керував групою радянських військових радників в Анголі і Мозамбіку.

У свою чергу, Роман Бернацький родом з Петербурга, раніше працював в Управлінні справами МЗС РФ, а потім в Росзарубіжцентрі. Зараз ця бюджетна організація називається Росспівробітництво при МЗС РФ і має представництва в багатьох країнах світу. У 2013 році ФБР підозрювало співробітників Росспівробітництва у вербуванні американських громадян, і глава представництва в США Юрій Зайцев був змушений покинути країну і деякий час працювати в Австрії.

Імена інших російських розвідників стали відомі після передачі на баланс Москви семи нових будинків, де оселилися працівники спецслужб. Як видно зі столичної адресної бази, в багатоповерхівках отримали квартири 2856 діючих офіцерів розвідки. Більшість мешканців починали службу у військових частинах СЗР, а тепер вони працюють в російських посольствах або представництвах при ООН, ЄС, ОБСЄ, Росспівробітництві і т.д., хтось став нафтовиком, журналістом, банкіром, депутатом, кришнаїтом і навіть членом Російського союзу євангельських християн-баптистів і Російського товариства Ордена тамплієрів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше курсанти ФСБ підірвали на Донбасі авто з посібником бойовиків ДНР.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: ФСБ, Росія, дані