RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Об'єднання Росії і Білорусі: названо дату історичної зустрічі

У Росії на острові Валаам можуть пройти закриті переговори між президентом РФ Володимиром Путіним і білоруським лідером Олександром Лукашенком: мова піде про розвиток так званої Союзної держави.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє видання Znak.com.

Передбачається, що зустріч пройде 11 липня.

"До цієї дати ченців на острові просять підготуватися до візиту перших осіб", - розповів один зі співрозмовників. Також він додав, що, ймовірно, мова піде про розвиток Союзної держави.

Перед відвідуванням острова Валаам Володимир Путін може заїхати в монастир на Коневці, який 7 липня після реставрації освятив патріарх Кирило. Фінансування робіт монастирського комплексу здійснювала компанія "Роснефть".

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що зустріч Лукашенка і Путіна повинна відбутися також 18 липня. Її на заході в Кремлі на початку липня анонсував російський президент. За словами Путіна, Росія налаштована на розвиток інтеграційних зв'язків з білоруськими партнерами, про що і повинна йти мова на зустрічі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", на територію Білорусі прибули підрозділи, озброєння і військова техніка Західного військового округу ЗС РФ, за офіційною інформацією - для участі в параді 3 липня в Мінську.