RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Документи готові: спливли нові подробиці про об'єднання Росії і Білорусі

Загальний план подальших дій по інтеграції Росії та Білорусі, яка буде обговорюватися на зустрічі Олександра Лукашенка і Володимира Путіна, вже узгоджено.

Про це повідомив міністр економіки Білорусі Дмитро Крутий, передає БЕЛТА.

"Для президента (Лукашенко, - прим. ред.), безумовно, підготовлено пакет пропозицій для переговорів. Робоча група ті варіанти програм, якими глави держав обмінялися в травні, природно, відпрацювала. Я вважаю, в принципі, концепт подальшої роботи на сьогоднішній день узгоджено", - заявив Крутой під час VI Форуму регіонів Білорусі та Росії.

На цьому ж Форумі державний секретар так званої "Союзної держави" Григорій Рапота розповів журналістам, що не бачить протиріч між новим утворенням і Євразійським економічним союзом.

"Це два інтеграційних об'єднання, які у всьому органічно можуть доповнювати один одного, якщо не буде створюватися штучних протиставлень", - сказав він.

На думку держсекретаря СГ, одні питання раціонально вирішувати на рівні ЄАЕС, інші - на рівні Союзної держави, щоб "надалі поширити досвід на євразійський простір".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", на територію Білорусі прибули підрозділи і військова техніка Західного військового округу ЗС РФ.