RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

П'яні рецидивісти серйозно налякали кортеж Путіна: опубліковано відео

У Єкатеринбурзі, РФ на шляху кортежу президента Володимира Путіна невідомі встановили підозрілу коробку, пізніше винуватців події виявили та затримали.

Про це повідомляє видання Ура.news.

"Спочатку коробку на узбіччі виявили співробітники ППС, потім спецроти, потім до них приєдналися службовці інженерних військ", - пише видання.

Правоохоронці спробували розкрити коробку на місці, однак не змогли цього зробити і забрали її з собою. Через 15 хвилин президентський кортеж нарешті пустили по дорозі.

Пізніше стало відомо, що в коробці містився муляж бомби. Поліцейські зуміли виявити і оперативно затримати осіб, які підкинули її на шляху президентського кортежу.

"Це місцеві, раніше судимі. Вони розпивали спиртні напої і побачили, як часто по дорогах проїжджають патрульні поліцейські машини. Можливо, ідея прийшла їм в голову взагалі спонтанно, щоб покарати сищиків за те, що раніше ті залучали цих чоловіків до кримінальної відповідальності", - розповів співробітник місцевої поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі було опубліковано веселе відео з президентом РФ Володимиром Путіним і студентом на Уралі.